Teknik och gadgets

Framtidens mobiltelefoni


skrivet den 30 jan av Admin, klockan:13:56

I dagens samhälle har alla en smart mobiltelefon. Användningen sträcker sig över alla åldrar, ett barn får idag en mobil i handen innan det kan prata och gamla har idag full koll på hur man tar bilder med mobilen och skickar till sina ännu äldre vänner. Men hur påverkar detta utveklingen av mobiltelefonen? 

 En sak som jag är relativt övertygad om är att mobiltelefonen kommer inta nya skepnader, i form av andra saker som vi använder dagligen. Vi har redan sett ett antal prov på klockor som man kan ringa ifrån. Google lanserade nyligen sina smarta glasögon som visserligen inte går att ringa ifrån i nuläget men allt pekar på att det bara är en tidsfråga innan vi är där också. Frågan är bara hur lång vi kommer dra den här skepnadsförändrigen av mobiltelefoner? Och hur kommer den se ut om man ser till det faktum att alla idag har en mobil?

 En ytterliagre utveckling som delvis redan har inletts , men som kommer fortsätta göra det, är användningen av en mobiltelefon. En mobiltelefon idag är så mycket mer än bara en mobiltelefon. Man kan nu mer göra det mesta med hjälp av olika appar, allt ifrån att beställa flygbiljetter, kolla sin elförbrukning eller donera pengar till välgörenhet med en enkel hashtag. Jag är övertygad om att man inom kort kommer kunna göra 95% av alla vardagliga aktiviteter med sin mobil. Handla mat, köra bil, sätta på tvättmaskinen och kanske till och med hämta barnen på dagis. Hur det kommer fungera i praktiken lämnar jag till mobilutvecklarna.

 Jag antar att det bara är att hålla fast sig och åka med!

 

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed